Onze Kernactiviteit

 

We organiseren verkeerslessen, hoofdzakelijk voor het onderwijs, en voeren die ook uit. We geven die lessen klassikaal. Ze zijn zeer innovatief en creatief.

 

De leerlingen worden aangemoedigd om actief aan onze lessen deel te nemen. Dat kan omdat onze docenten veel relevante apparatuur meenemen. Door virtuele verkeerssituaties en probleemstellingen worden de leerlingen naar de lessen “getrokken”. Ook voor docenten vormen de lessen een stimulans om het geleerde later nog eens te bespreken en toe te passen.

(R)evolutie 

 

Onze programma’s zijn getoetst en steeds weer verbeterd in samenwerking met gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zo hebben we de effectiviteit van onze lessen beduidend weten te vergroten en hebben we veel meer ingezet op doelgedrag. Onze Verkeerscarrousel voor het VO, en de Blindspot 2K19 voor het (speciaal) basisonderwijs, maken intussen deel uit van de toonaangevende Toolkit van CROW / KPVV.

   

Trafficskills was EdComm

What ‘s in a name..? Onze oorspronkelijke bedrijfsnaam “EdComm” roept bij mensen niet meteen de associatie met verkeerseducatie op. Daarom hebben we gekozen voor “Trafficskills”.